Maak kennis met creatieve coaching voor professionals

Ontvang nu de gratis introductievideo!

Als kindercoach, therapeut, leerkracht of begeleider in de kinderopvang of zorg ben je altijd op zoek naar manieren om kinderen zo goed mogelijk te begrijpen en te helpen. Je zet diverse technieken en methodieken in, je blijft jezelf ontwikkelen als professional en toch merk je dat er kinderen zijn die niet altijd passend geholpen kunnen worden. Dit zijn vaak kinderen die hun gedachten niet onder woorden kunnen brengen, problemen met andere kinderen niet goed kunnen oplossen, worstelen met hun emoties of onzeker zijn over leren op school.

Kinderen bereiken en stimuleren

Je bent op zoek naar een alternatieve manier om deze kinderen te bereiken en te stimuleren. Een van de beste manieren om bij de gedachten en emoties van een kind te komen, is door het inzetten van creatieve communicatiecoaching.

In een creatie kan een kind vaak meer zeggen dan wanneer hij of zij gedachten of emoties onder woorden moet brengen. Zeker kinderen met gedragsproblemen hebben hier veel baat bij. Het werk is vervolgens aanleiding tot een gesprek en dat maakt vaak veel los. Door een serie tekeningen te maken of een schilderij ontstaat een tastbaar beeld van de ontwikkeling die een kind doormaakt.

Introductievideo Creatieve Communicatiecoaching

  • Wil jij als professional kinderen met gedragsproblemen op een ander niveau kunnen helpen?
  • Wil je meer creativiteit aanbrengen in jouw manier van werken?
  • Wil je ontdekken of creatieve communicatiecoaching iets voor jou is?

Vraag dan nu GRATIS de introductievideo creatieve communicatiecoaching aan. Vul het formulier in en ontvang direct de video in jouw mailbox.

Gratis introductievideo Creatieve communicatiecoaching

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik ga akkoord met het ontvangen van relevante mails.